آمادگی جهاد دانشگاهی برای اجرای طرح ساماندهی پسماند

به گزارش مجله سرگرمی، رییس جهاد دانشگاهی مازندران گفت: جهاد دانشگاهی برای اجرای طرح ساماندهی پسماند در مازندران آمادگی دارد.

آمادگی جهاد دانشگاهی برای اجرای طرح ساماندهی پسماند

به گزارش خبرنگاران، واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در دیدار با معاون عمرانی استانداری مازندران ، موضوع ساماندهی پسماند در مازندران را امر مهمی دانست و گفت: از یکسال گذشته جلسات هم اندیشی در موضوع طرح جامع پسماند با شرکت تعاونی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، دانشگاه نوشیروانی بابل، دانشگاه شاهرود و پژوهشکده محیط زیست دانشگاه امیرکبیر برگزار کردیم.

وی با اشاره به اینکه تا کنون اقداماتی در طرح جامع پسماند انجام شد، اضافه نمود: بخشی از پسماند به تجارت، بخشی به تسهیلگری و بخشی هم به فرآیندهای فرهنگ سازی و آموزش شهرواندان مربوط می گردد لذا باید مراکز علمی پژوهشی، سازمان ها و نهادهای مردمی در این حوزه ورود پیدا نمایند.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران توضیح داد: جهاد دانشگاهی در فازهای مختلف، مسائل و مسائل ساماندهی پسماند را جمع آوری نموده و در حال حاضر در حال تکمیل ساختار اجرای طرح و ارائه آن هستیم.

طرح ساماندهی پسماند جهاد دانشگاهی حمایت گردد

عبدالهیان با بیان اینکه انتظار داریم استانداری از طرح ساماندهی پسماند جهاد دانشگاهی حمایت کند، اضافه نمود: بنا نیست این طرح در ابتدای اجرا بار مالی خاصی برای استانداری داشته باشد.

وی با بیان اینکه وجود زباله در حاشیه جاده ها، پارک ها و رودخانه ها و سواحل پیغام ناخوشایندی را برای هر مسافر و گردشگر مخابره می نماید، توضیح داد: بیشترین مسئله در ساماندهی وضعیت زباله در استان به آموزش و فرهنگ سازی مربوط است که این اقدام باید توسط دانشگاه ها و سازمان های مردم نهاد انجام گیرد.

رییس جهاد دانشگاهی ضمن تاکید بر ضرورت نهادسازی، اظهار کرد: باید مرکزی غیردولتی برای فرهنگ سازی در حوزه ساماندهی پسماند وجود داشته باشد که جهاد دانشگاهی با توجه به ویژگی هایی که دارد، فرهنگ سازی در حوزه شهرپاک و مازندران پاک را بر عهده گیرد.

عبدالهیان اضافه نمود: با توجه به احتیاج مبرم استان مجوز مرکز خدمات پژوهشی پسماند از سوی جهاد دانشگاهی اخذ شده و در حال حاضر برای هر گونه اقدام در این حوزه اعلام آمادگی داریم.

وی بیان نمود: گردشگری مزرعه و پرورش ماهی در قفس به عنوان عوامل فزاینده و ایجاد ارزش اضافه نموده بیشتر و مزیت نسبی آبندان ها است که در حال حاضر بیشتر با رویکرد کشاورزی مورد بهره برداری قرار می گیرند.

رییس جهاد دانشگاهی ادامه داد: مطالعات طرح توجیهی و مطالعاتی گردشگری مزرعه برای اولین بار توسط جهاد دانشگاهی مازندران تهیه شده و در نظر داشتیم به صورت پایلوت در آبندان این واحد که در چپکرود جویبار واقع است، ایجاد کنیم که تا کنون اقدامی صورت نگرفته و هنوز به دلیل عدم همراهی لازم مسکوت مانده است.

عبدالهیان با اشاره به اینکه زمانی صنعت گردشگری برای مازندران آورده دارد که جاذبه های گردشگری به عنوان مقاصد گردشگری تعریف گردد، گفت: تبدیل آبندان های استان به مقاصد گردشگری اتفاق مبارکی است که با ایجاد ارزش ا فزوده مالی برای شهروندان به مردمی شدن اقتصاد هم یاری می نماید.

sharj10.ir: شارژ 10 | مجله گردشگری و مسافرتی

liso.ir: لیسو | وبلاگ دانشجویان رشته معماری

mnab.ir: مجله مدیریت ناب، مدرنترین روش ها و تکنیک ها در علم مدیریت جدید

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 37211

به "آمادگی جهاد دانشگاهی برای اجرای طرح ساماندهی پسماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمادگی جهاد دانشگاهی برای اجرای طرح ساماندهی پسماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید